Visie

Ilse gelooft dat ‘bevlogen medewerkers’ het verschil maken in de wereld van werk. Ilse helpt bij het maken van krachtige keuzes en stimuleert eigenaarschap. Ilse draagt bij aan dat gevoel van “thuiskomen op je werk”.

Ilse inspireert, verbindt, bekrachtigt en verzacht zodat jij vanuit een staat van moeiteloosheid je volledige potentieel kunt ontwikkelen. Je komt dan thuis in werk, daar waar jij volledig tot je recht komt.

Missie

Ilse Thuis in werk: een synoniem voor echt thuiskomen in je werk; dus daar waar jij thuis komt bij jezelf en vanuit ontspannenheid stappen kunt zetten. Ilse is thuis in diverse werkgebieden en kan de jarenlange ervaring en kennis koppelen aan diverse loopbaanvraagstukken die te maken hebben met instroom, doorstroom en uitstroom.  Van daaruit kan de perfecte match ontstaan, en wordt ‘binden en boeien’ vanzelfsprekend.

Voor bedrijven is Ilse de juiste partij die mensen in beweging brengt en ontwikkelt vanuit zelfregie en zelfrespect zodat zowel mens als organisatie kan bloeien en er een perfecte onderlinge match ontstaat.


Bezoek ons

Torenallee 20
Gebouw Videolab
Strijp-S, Eindhoven

Bel ons